گری جنسلر، رئیس سابق کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده، به عنوان استاد تمرین به مدرسه مدیریت اسلون MIT بازگشته است.
گری جنسلر به عنوان عضو گروه اقتصاد جهانی و مدیریت و همچنین گروه مالی فعالیت خواهد کرد، جایی که روی هوش مصنوعی، مالی، فناوری مالی و سیاست عمومی کار خواهد کرد، همچنین در بیانیه مطبوعاتی MIT که در ۲۷ ژانویه منتشر شده، آمده است.
علاوه بر تدریس، او همچنین مشترک رئیس FinTechAI در آزمایشگاه علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی خواهد بود، که بزرگترین آزمایشگاه تحقیقاتی MIT است.
قبل از آنکه مقام رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار را در دوران دولت بایدن بر عهده بگیرد و بازارهای سرمایه ۱۲۰ تریلیون دلاری ایالات متحده را نظارت کند، جنسلر از ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۱ به عنوان استاد تمرین در MIT اسلون فعالیت میکرد. او همچنین تحت ریاست اوباما به عنوان رئیس کمیسیون معاملات آتی کالا خدمت کرد و نظارت بر اجرای اصلاحات پس از ۲۰۰۸ در بازار ۴۰۰ تریلیون دلاری مبادلات را بر عهده داشت.
موضع ضد کریپتوی جنسلر
در صنعت کریپتو، جنسلر به خاطر موضع سختگیرانهاش تحت عنوان “همه چیز یک امنیت است” شناخته میشود. جنسلر رابطه پر تنشی با کنگره و سایر نهادهای تنظیم مقررات ایالات متحده داشته و قانونهایی که به وضوح چارچوب نظارتی کریپتو را مشخص میکنند، مورد انتقاد قرار داده است.
او بارها گفته است که اکثر کریپتوها به جز بیتکوین (BTC) باید به عنوان امنیت شناخته شوند و بنابراین تحت نظارت SEC قرار میگیرند. در ژانویه ۲۰۲۲، جنسلر گفت: “این واقعیت این است که اکثر توکنهای کریپتو شامل گروهی از کارآفرینان هستند که از عموم پول جمعآوری میکنند به امید کسب سود — نشانهای از یک قرارداد سرمایهگذاری یا امنیت تحت نظارت ما” در کنفرانس سالانه انجمن بازارهای مالی دانشگاه پنسیلوانیا.
نتیجه چنین مقررات سختگیرانهای، پروژههای فعال در ایالات متحده را در وضعیت بلاتکلیفی قانونی قرار داده است، که رئیسجمهور دونالد ترامپ اکنون در حال بازنگری آن است.
جنسلر همچنین با تأیید ETF های بیتکوین اسپات مخالفت کرده و به نیاز به حفاظت از سرمایهگذاران و نگرانیها درباره دستکاری بازار اشاره کرده است. یک پنل سهنفره از دادگاه تجدیدنظر ایالات متحده برای ناحیه کلمبیا در اوت ۲۰۲۳ علیه SEC رأی داد و گفت که عدم اجازه SEC به گریاسکیل برای تبدیل اعتماد بیتکوین خود به ETF “دلخواه و فاقد بنیاد” است. این موافقت تا ژانویه ۲۰۲۴، تحت این فشارهای قانونی و سیاسی حاصل شد.
دانشآموخته MIT، دوان والش، در ابراز ناامیدی خود از بازگشت جنسلر کوتاهی نکرد و آن را “اتلاف وقت، منابع مالی و انرژی” نامید. والش که از طریق ابتکار ارز دیجیتال MIT به دنیای کریپتو علاقمند شده بود، این اقدام را برای دانشجویانی که میخواهند از نوآوری حمایت کنند، ناامیدکننده توصیف کرد.