- پاکستان قصد دارد از برق اضافی برای استخراج بیتکوین و فعالیت مراکز داده هوش مصنوعی کشور استفاده کند.
- مدیر عامل سابق بایننس، CZ به عنوان مشاور استراتژیک در شورای کریپتو پاکستان پیوست.
پاکستان بر روی رشد و توسعه حضور خود در دنیای کریپتو تمرکز کرده است. این کشور برنامه دارد از انرژی اضافی برای استخراج بیتکوین و فعالیتهای مراکز داده هوش مصنوعی استفاده کند. این اعلامیه پس از پیوستن CZ به شورای کریپتو پاکستان به عنوان مشاور استراتژیک صادر شد.
رئیس شورای کریپتو پاکستان و مشاور وزیر دارایی، بیلال بن ساکیب است. گزارش رویترز تأیید کرد که بیلال برنامههایی برای استفاده از انرژی اضافی برای استخراج بیتکوین را دیروز اعلام کرد. آنها حتی شروع به صحبت با چندین شرکت استخراج در این زمینه کردهاند.
مصرفکنندگان پاکستانی به منابع انرژی جایگزین، مانند انرژی خورشیدی، روی میآورند تا از هزینههای بالای برق جلوگیری کنند. به همین دلیل مقامات در نظر دارند از انرژی الکتریکی اضافی خود برای توسعه صنعت کریپتو و هوش مصنوعی استفاده کنند.
بیلال بیان کرد که آنها قصد دارند مراکز استخراج بیتکوین و دادههای هوش مصنوعی را در مناطقی که برق اضافی موجود است، تأسیس کنند. این نه تنها به کشور کمک میکند تا در یک رقابت فناوری پیشرفته جلو برود، بلکه از انرژی اضافی استفاده بهینه میکند تا این انرژی هدر نرود.
مدیر عامل سابق بایننس، CZ به شورای کریپتو پاکستان پیوست
بنیانگذار بایننس، CZ، شخصیت تاثیرگذار و معروف در دنیای کریپتو است و بخاطر حضور فعالش در شبکههای اجتماعی شناخته میشود. او هفته گذشته خبرساز شد که به شورای کریپتو پاکستان اضافه شده است.
CZ به عنوان مشاور استراتژیک به شورای کریپتو پاکستان پیوسته تا به این کشور در پیشرفت توسعه بلاکچین، تنظیمگری کریپتو و کمک به ابتکارات ملی برای آموزش جوانان و افزایش پذیرش کریپتو کمک کند.
بیلال بیان کرد که کشور با وجود کمبود تنظیمگری، در زمینه پذیرش و استفاده از کریپتو بسیار جلوتر است. این کشور همچنین یکی از بزرگترین اقتصادهای فریلنسر جهانی را دارد که میتواند از پیشرفتهای کریپتو بهرهمند شود. او هدف دارد که چارچوبهای تنظیمگری را برای تقویت نوآوری و رشد در فضای فینتک کشور به ارمغان بیاورد.
چندین کشور جهانی پس از انتخاب دونالد ترامپ در سال ۲۰۲۴، به سمت مواضع مثبت او در ارتباط با کریپتو روی آوردهاند. تنها زمان مشخص میکند که چه زمانی اکثر کشورهای دنیا چارچوبهای تنظیمگری واضحی را برای کریپتو به منظور بهبود نوآوری و پذیرش ارائه خواهند کرد.