آواتار محمدرضا فلاحتی توسط: تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ 0 دیدگاه
  • اعمال تعرفه ۲۵ درصدی ترامپ بر فلزات باعث کاهش چشمگیر قیمت بیت کوین، ریپل (XRP) و دوج کوین شده است.
  • با وجود نوسانات بازار، انباشت گسترده بیت کوین نشان‌دهنده اطمینان سرمایه‌گذاران به ارزش طولانی‌مدت آن است.

در تاریخ ۱۰ فوریه ۲۰۲۵، اعمال تعرفه ۲۵ درصدی توسط رئیس‌جمهور ترامپ بر واردات فلزات مانند فولاد و آلومینیوم باعث واکنش شدید بازارهای جهانی شد. این اقدام به‌ویژه روی بازار ارزهای دیجیتال تأثیر گذاشته و منجر به سقوط قیمت‌ها شده است. بیت کوین که بزرگ‌ترین رمزارز بازار است، به قیمت ۹۴,۰۰۰ دلار کاهش یافت. سایر ارزهای دیجیتال مانند ریپل و دوج کوین نیز بیش از ۴ درصد افت داشتند.

این تعرفه‌های تازه وضع شده کشورهایی که تولیدکننده اصلی فولاد و آلومینیوم هستند، مانند برزیل، کانادا و مکزیک را هدف قرار داده و باعث شده تا نگرانی‌های سرمایه‌گذاران نسبت به کند شدن اقتصاد افزایش یابد. این موضوع، با افزایش تنش‌های تجاری، موجب شده سرمایه‌گذاران با احتیاط بیشتری عمل کنند، که کاهش ارزش رمزارزها نیز نتیجه آن بوده است.

تحلیل قیمت بیت کوین در بازار رمزارزها نشان می‌دهد که ممکن است حجم بالایی از نقدینگی در سطوح پایین‌تر قیمت فعلی وجود داشته باشد. تحلیل‌گران بر این باورند که بیت کوین ممکن است جهت جذب نقدینگی به قیمت ۸۸,۰۰۰ دلار برسد. با این حال، سرمایه‌گذاران بزرگ همچنان به نظر می‌رسد که نگرانی زیادی ندارند؛ چرا که تنها در هفته گذشته، بیش از ۷۰ هزار بیت کوین از صرافی‌ها خارج شده و سرمایه‌گذاران این قیمت را فرصت مناسبی برای خرید می‌دانند.

ابهامات بازار کریپتو با افزایش تنش‌های تجاری

ریپل هم‌اکنون در حدود ۲.۴ دلار در حال معامله است. این کوین نسبت به قیمت بسته شدن قبلی ۲.۸۳ درصد از ارزش خود را از دست داده است. ریپل امروز در بازه ۲.۳۲ تا ۲.۴۸ دلار معامله شده است. دوج کوین حدود ۰.۲۵ دلار معامله می‌شود و ۲.۴۸ درصد کاهش نسبت به قیمت بسته شدن قبلی داشته است. بالاترین قیمت روزانه دوج کوین ۰.۲۵۷۷ دلار و پایین‌ترین آن ۰.۲۴۰۹ دلار بوده است.

مایکرواستراتژی ۲ میلیارد دلار برای خرید بیشتر بیت کوین جمع‌آوری می‌کند

تحلیل‌گران بازار کریپتو پیش‌بینی می‌کنند که به‌زودی قیمت بیت کوین ممکن است وارد مرحله تثبیت (Consolidation) شود، مگر اینکه رویداد مهمی مانند اعلام قوانین یا پیشرفت‌های فناوری مسیر بازار را تغییر دهد. حتی با وجود این بی‌ثباتی‌ها، بیت کوین همچنان بیش از ۶۰ درصد سهم بازار را حفظ کرده است.

اعمال تعرفه‌ها باعث می‌شود که نقش بیت کوین به عنوان گزینه‌ای برای مقابله با نوسانات بازارهای سنتی زیر سؤال برود، چرا که وقایع اخیر نشان داد این الزاماً درست نیست. تنظیم‌کنندگان ایالات متحده در تلاش‌اند تا چارچوب‌هایی برای دارایی‌های دیجیتال تدوین کنند. اما این موضوع با توجه به سال انتخابات، پیچیده‌تر شده است. در این میان، تا زمانی که جزئیات تعرفه‌ها به صورت کامل مشخص شود، بازار کریپتوکارنسی همچنان به وقایع اقتصادی جهانی حساس است و به طور همزمان اهمیت بیشتری به عنوان دارایی‌های استراتژیک پیدا کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید