توسط: تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ 0 دیدگاه

هشدار ویتالیک باترین، بنیان‌گذار اتریوم در خصوص اهمیت حریم خصوصی

  • او گفت که ایده‌ای که بیشتر شفافیت همیشه چیز خوبی است، بر اساس فرضیات قدیمی است.
  • باترین پیش‌بینی می‌کند که نیاز به حریم خصوصی همزمان با پیشرفت فناوری تنها افزایش خواهد یافت.

ویتالیک باترین، بنیان‌گذار اتریوم، هشدار داده است که توسعه‌دهندگان نباید به شفافیت ذاتی سیاست‌های جهانی و نیت‌های خوب آنها اعتماد کنند و باید حریم خصوصی کاربران را در اولویت قرار دهند.

باترین در یک پست وبلاگی که در تاریخ ۱۴ آوریل منتشر شد، بر اهمیت حریم خصوصی در محافظت از آزادی فردی و مقابله با تأثیر فزاینده دولت‌ها و کسب‌وکارها تاکید کرد. او گفت که فرضیه‌ای که بیشتر شفافیت همیشه خوب است، بر اساس فرضیات قدیمی درباره مردم است که دیگر درست نیستند.

اینکه رهبران جهان به طور کلی “نیت خوبی دارند و باهوش هستند” و اینکه هنجارهای فرهنگی جامعه در حال بهبود است، دو نمونه از این فرضیات است. باترین معتقد است که هر دوی اینها به طور فزاینده‌ای نادرست می‌شوند.

نیاز به حریم خصوصی

باترین می‌گوید که هیچ کشور بزرگ قابل توجهی توافق عمومی ندارد که فرض اول درست است. همچنین، از جستجوی پست X تحت عنوان “Bullying is good”، او به این نکته اشاره کرد که تحمل اجتماعی به طور “سریع در حال پس‌رفت است”.

او در موقعیت‌هایی از عدم وجود حریم خصوصی احساس ناراحتی کرد. او به وضوح بیان کرد که “هرگز نمی‌دانید که کی یکی از آنها می‌شوید.” که ممکن است به عنوان نشانه‌ای دیده شود که حریم خصوصی تنها برای افرادی که قوانین را نقض می‌کنند مفید است.

با توجه به امکانی که اتصالات مغز به کامپیوتر به وجود آورده‌اند و سیستم‌های خودکار می‌توانند مستقیماً وارد ذهن ما شوند، باترین پیش‌بینی می‌کند که نیاز به حریم خصوصی همزمان با پیشرفت فناوری تنها افزایش خواهد یافت. افزایش قیمت های خودکار نیز مشکل دیگری است که کسب‌وکارها از مشتریان هر آنچه که فکر می‌کنند می‌توانند بپردازند، دریافت می‌کنند.

دقت در صعود قیمتی دوجویف‌هات (WIF) به بالای مقاومت کلیدی

باترین همچنین به شدت با مفهوم ادغام درب‌های پشتی دولتی در فناوری‌های حفاظتی حریم خصوصی مخالفت کرد. او هشدار داد که علی‌رغم رایج بودن آنها، چنین اقداماتی به شدت ناپایدار هستند.

وی تاکید کرد که چندین نهاد شرکتی، با درجات مختلف قانونی، به داده‌های خصوصی دسترسی دارند. در زمینه سوابق “شناسایی مشتری”، به جز دولت، طرف‌های دیگری مانند بانک‌ها و پردازش‌گران پرداخت نیز داده‌ها را ذخیره و پردازش می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید