توسط: تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ 0 دیدگاه

افزایش سرمایه‌گذاری‌های کریپتو در سایه کاهش اعتماد به دلار

  • سرمایه‌گذاری‌های کریپتو هفته گذشته ۳.۴ میلیارد دلار جذب کردند.
  • بیت‌کوین و اتریوم ETFs هدایت این افزایش را بر عهده داشتند.
  • سرمایه‌گذاران آمریکایی به‌عنوان پناهگاه امن به کریپتو روی آوردند در پی ضعف دلار.

سرمایه‌گذاری‌های کریپتو با کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران آمریکایی به دلار و جستجوی دارایی‌های امن در حال افزایش است. بر اساس گزارش CoinShares، هفته گذشته ۳.۴ میلیارد دلار به محصولات سرمایه‌گذاری در کریپتو وارد شده است که بزرگترین ورود از میانه دسامبر ۲۰۲۴ و سومین ورودی هفتگی بزرگ در تاریخ محسوب می‌شود.

تنش‌های تجاری و سیاست‌های تعرفه‌ای ایالات متحده، دلار را تضعیف کرده و بر درآمد شرکت‌ها تاثیر گذاشته است. در پاسخ به این وضعیت، بسیاری از سرمایه‌گذاران به کریپتوکارنسی‌ها روی آورده‌اند تا ثروت خود را حفظ کنند. در هفته گذشته، سرمایه‌گذاران آمریکایی سهم عمده‌ای با ۳.۳ میلیارد دلار به بازار کریپتو وارد کردند.

بیت‌کوین و اتریوم پیشرو هستند

محصولات سرمایه‌گذاری بیت‌کوین (BTC)، به ویژه ETFها، بخشی بزرگ از ورودی‌ها را جذب کردند و ۳.۱۸ میلیارد دلار به‌دست آوردند. SoSoValue گزارش داده است که تنها بیت‌کوین ETFها از ۳.۰۶ میلیارد دلار ورودی خالص تا ۲۵ اپریل ۲۰۲۵، برخوردار بوده‌اند.

پس از متحمل شدن بیش از ۴.۳ میلیارد دلار خروجی در فوریه و مارس ۲۰۲۵، بیت‌کوین ETFها تقریباً این خسارت‌ها را جبران کرده‌اند. اما آیا این روند قوی ادامه خواهد داشت، هنوز نامشخص است.

آتو تی کریپتو

محصولات اتریوم (ETH) نیز هفته قوی‌ای داشتند و ۱۸۳ میلیون دلار به‌دست آوردند پس از هشت هفته خروجی متوالی. ETFهای اتریوم در ایالات متحده به این مجموع ۱۰۴.۱۶ میلیون دلار کمک کردند.

آلت‌کوین‌ها نیز شاهد افزایش‌هایی بودند، به‌طوری‌که محصولات Sui (SUI) ۲۰.۷ میلیون دلار و محصولات Ripple (XRP) ۳۱.۶ میلیون دلار جذب کردند. در مقابل، سهام‌های بلاک‌چین با ۱۷.۴ میلیون دلار ورودی کم، عمدتاً از ETFهای مرتبط با استخراج BTC، مواجه شدند.

کاهش بیش از 16 درصدی قیمت XRP؛ آیا روند نزولی زیر 1 دلار ادامه خواهد یافت؟

این بازگشت بزرگ اعتماد سرمایه‌گذاران نشان‌دهنده باور جدیدی به کریپتو به‌عنوان یک پوشش مؤثر در برابر عدم قطعیت اقتصادی است. ادامه این روند در هفته‌های آینده به شدت به شرایط کلی اقتصادی و تحولات نظارتی بستگی خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید