توسط: تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ 0 دیدگاه

آتو تی کریپتو

استارک نت قصد دارد از بیت کوین به عنوان یک لایه تسویه در کنار اتریوم استفاده کند و هدف آن این است که دو بلاکچین بزرگ دنیا را در یک شبکه لایه دو متصل کند.

برنامه‌ریزی‌های بنیاد استارک نت برای بیت کوین، که در تاریخ ۱۱ مارس منتشر شد، نشان می‌دهد که این شبکه چگونه می‌تواند قابلیت پردازش بیت کوین (BTC) را از ۱۳ تراکنش در ثانیه به هزاران تراکنش افزایش دهد. اگرچه بیت کوین از نظر نقدینگی و امنیت عمیق است، توسعه مالی غیرمتمرکز به دلیل برنامه‌پذیری محدود آن دشوار بوده است. استارک نت (STRK) می‌خواهد این را تغییر دهد.

برای رسیدن به این هدف، استارک نت در حال پیگیری OP_CAT، یک به‌روزرسانی پیشنهادی برای بیت کوین است که به کاربران اجازه می‌دهد شرایط خرج کردن BTC را تنظیم کنند و همچنین اثبات‌های بدون دانش را فعال کند، که تکنیک‌های رمزنگاری برای تأیید تراکنش‌ها بدون افشای داده‌های شخصی هستند. این امر یک پل کاملاً بدون اعتماد بین بیت کوین و استارک نت فراهم می‌آورد.

تا زمانی که OP_CAT مورد پذیرش قرار گیرد، استارک نت از گزینه‌های دیگری مانند BitVM استفاده خواهد کرد، که یک روش تأیید است که به بیت کوین اجازه می‌دهد منطق قراردادهای هوشمند را بدون تغییر در لایه پایه خود اجرا کند.

برای حمایت از این تغییر، بنیاد استارک نت فصل BTCFi را راه‌اندازی کرده است، برنامه‌ای که بر گسترش استفاده‌های مالی بیت کوین متمرکز است. همچنین با کیف پول بیت کوین Xverse همکاری کرده است. Xverse در تلاش است تا دیفای بیت کوین را به کیف پول خود ادغام کند.

بیت کوین به کف نزدیک می‌شود، هدف پایان سال هنوز ۱۵۰ هزار دلار است: لی

در همین حال، استارک‌ور، تأمین‌کننده فناوری اصلی استارک نت، بخشی از خزانه خود را به بیت کوین منتقل کرده است و یک ذخیره استراتژیک بیت کوین ایجاد کرده است.

در یک فضای مهمان در تاریخ ۱۱ مارس، ویتالیک باتن، بنیان‌گذار اتریوم، از ایده یک لایه دو با امنیت بالا برای بیت کوین حمایت کرد. او اشاره کرد که این ممکن است “پرداخت‌های کریپتو را دوباره شگفت‌انگیز کند.”

او همچنین به مشکلات مقیاس‌پذیری اشاره کرد که هدف اولیه بیت کوین برای عمل به عنوان یک سیستم نقدی همتا به همتا را کند کرده است و خاطرنشان کرد که راه‌حل‌های فعلی، مانند شبکه لایتنینگ، محدودیت‌هایی دارند.

به عنوان مثال، شبکه لایتنینگ با مشکلاتی مانند محدودیت‌های نقدینگی، شکست‌های مسیریابی و نیاز به نودهای همیشه آنلاین مواجه است که کارایی آن را برای پرداخت‌های بزرگ مقیاس محدود می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید